In Aprilmaant stunn ´n Barg Veranstalten bi uns in’t Programm: Damenkring, Prootjetafel  un an de 22. April wat Besünners:  Wi bünd tosamen mit een Föhrer bi herelk Sünnschien  dör de wunnerbar  Stadtpark keiert, hebben Bliedskupp an dat moje eerste Grön un all de Vörjahrsblomen hatt un uns völ  ‚Ditjes un  Datjes‘ van de Park verklaaren laten.

Bi lecker Eten in dat Landhuus Walter hebben wi uns van de Loperee verhaalt, um denn neeisgierig in’t Planetarium togahn un mit  een Shuttle na de Planet „Mars“ to flegen.

  

Grandios –  wo wi mit 3D – Brill up Nös – Künn van d‘ Loop van de Planeten kregen hebben. „Explore“  hett de 3 D Show  heten. Wi hebben  de Astronom Keppler  d‘ rbi over d‘ Schuller keken, hebben uns mit sien 3 Gesetzen utnanner sett un  uplesd  sogar in ‚t Cockpit van ’n Shuttle na  de Planet Mars seten!
Bi ’n Koppke Capucino in dat Planetarium -Cafe bünd wi weer up uns Eer ankomen – noch ’n bietje dusig van all dat Beleevde, man glückelk un tofree, weer faste Grund unner d‘ Foten to hebben.
Danke Elisabeth, dat du dat för uns organiseert hest!